Rólunk

Rólunk

Az ELTE Kortárs Segítő csoport egy pszichológushallgatókból álló önkéntes csoport, amely a PPK Életvezetési Tanácsadó részeként működik. Többféle szolgáltatásunknak egy közös célja van: megkönnyíteni a hallgatótársaink életét, hogy az egyetemen eltöltött éveik pont olyanok legyenek, amilyennek ők szeretnék.

Az ELTE bármelyik karán is tanulsz, várunk segítő beszélgetésre, akár a tanulmányaidról, akár valamilyen személyesebb témáról, az életed más területeit érintő kérdésekről szeretnél beszélgetni valakivel. Mindannyian pszichológia szakos hallgatók vagyunk, így bizalommal fordulhatsz hozzánk. Szakmai tudásunk mellett megvan az az előnyünk, hogy Hozzád hasonlóan mi is egyetemisták vagyunk, így sokszor hasonló problémákkal, dilemmákkal nézünk szembe.

Programjainkkal arra törekszünk, hogy mindenki megtalálhassa bennük azt, ami a legjobban érdekli, amire leginkább szüksége lehet – ezért éppen olyan sokszínűek, mint amilyenek Ti vagytok.

Segítőinket, programjainkat megtalálod itt a honlapunkon és a Kortárs Segítő Csoport Facebook vagy Instagram oldalán. Ha segítő beszélgetésre jelentkeznél, írj nekünk bizalommal a kortars.segito@ppk.elte.hu címre. Ha pedig valami más kérdés merült fel benned vagy bármilyen észrevételed lenne, akkor keress minket az info@kortars.elte.hu címen.

 

Kortik 2022